Vragen over bestellen

Hoe plaats ik een bestelling bij islamitischspeelgoed.nl

De eenvoudigste manier om bij ons een bestelling te plaatsen is via onze webwinkel. Naast de webwinkel kun je natuurlijk ook per e-mail een bestelling plaatsen. De snelste en eenvoudigste manier blijft echter een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Kan ik ook vanuit België een bestelling plaatsen?

U kunt ook vanuit België een bestelling plaatsen bij islamtischspeelgoed.nl. Deze bestelling kan ook via de webwinkel verwerkt worden. De verzendkosten om een bestelling naar Belgie te verzenden is 9 euro, ongeachte de grootte van de bestelling.

Kan ik ook vanuit Duitsland een bestelling plaatsen?

U kunt ook vanuit Duitsland een bestelling plaatsen bij islamtischspeelgoed.nl. Deze bestelling kan echter niet via de webwinkel verwerkt worden. Neem contact met ons op als je bestelling vanuit Duitsland wilt doen.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Wanneer je een bestelling plaatst via de webwinkel van islamitischspeelgoed.nl krijg je na het afronden van het bestelproces automatisch een bevestiging van je bestelling op het door jezelf aangegeven e-mailadres. Het is daarom van belang dat je je e-mailadres correct aan ons doorgeeft.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang je bestelling niet door ons verzonden is kunt je je bestelling annuleren. Wanneer je bestelling al onderweg is om bij je bezorgd te worden is het voor ons helaas niet meer mogelijk je bestelling te annuleren.

Vragen over bezorgen

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd en wat kost dit?

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd. Deze pakketdienst bezorgt bestellingen van dinsdag tot en met vrijdag.

Besteld op:   Tijdstip:  Bezorgd op:
maandag (voor 15:00 uur) dinsdag/woensdag
dinsdag (voor 15:00 uur) woensdag/donderdag
woensdag (voor 15:00 uur) donderdag/vrijdag
donderdag (voor 15:00 uur) vrijdag/zaterdag
vrijdag (voor 15:00 uur) dinsdag
zaterdag dinsdag
zondag dinsdag

Bestellingen worden uiterlijk binnen twee werkdagen na bestelling bezorgd. Islamitischspeelgoed.nl heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.

Indien het pakket niet bezorgd kan worden gaat het pakket naar een servicepoint in de buurt waar je het binnen 5 werkdagen kunt afhalen.

De bezorgkosten bedragen: € 4,95. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten.

Vragen over betalen

Op welke manieren kan ik betalen bij islamitischspeelgoed.nl?

Bij islamitischspeelgoed.nl heb je twee mogelijkheden om je bestelling te betalen.

Wanneer je direct online wilt betalen kun je betalen via:

iDEAL 
Door middel van iDEAL kun je in de vertrouwde omgeving van je eigen bank je bestelling afrekenen. Uw bestelling wordt direct afgerond en zal ook direct volgens de geldende levertijden verzonden worden. Voor het gebruik van iDEAL brengen wij € 0.50 transactiekosten in rekening.

MisterCash 
Door middel van MisterCash kun je in België ook in de vertrouwde omgeving van je eigen bank je bestelling afrekenen. Uw bestelling wordt direct afgerond en zal ook direct volgens de geldende levertijden verzonden worden. Voor het gebruik van MisterCash brengen wij € 0.50 transactiekosten in rekening.

Wanneer je niet direct online wilt betalen, dan kun je betalen via een:

Overschrijving
Nadat je de bestelling hebt geplaatst kun je het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het bestelnummer naar ons overmaken. Voor een overschrijving heb je de volgende gegevens nodig:

Bank: ING
Plaats: Den Haag
Rekeninghouder:
Rekeningnummer: 6002989
IBAN: NL47INGB0006002989
SWIFT nummer /BIC code: INGBNL2A

Ik heb geprobeerd online te betalen maar het lukt niet, wat nu?

Wanneer het niet gelukt is online te betalen kan het zijn dat er een storing in het online betalingsverkeer plaatsvindt. Mocht dit probleem zich voor blijven doen dan adviseren wij je om voor de optie “Overschrijving” te kiezen bij de stap betalingswijze in het bestelproces. Aan de hand van je orderbevestiging kun je dan het verschuldigde bedrag aan ons overmaken.

Bestellingen die niet correct bij ons zijn binnen gekomen zullen niet behandeld worden. Zodoende hoef je je geen zorgen te maken dat je per ongeluk meerdere bestellingen hebt geplaatst mocht de online betaling niet gelukt zijn.

Vragen over retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je onverwachts toch niet tevreden met een product, dan kun je dit aan ons retour sturen. Dit kan alleen onder de volgende voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen na datum van ontvangst;
  • Retourpakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Retourkosten zijn, zoals bij wet bepaald, voor eigen rekening;
  • Retour gestuurde producten dienen ongeopend, in originele verpakking en in goede staat te zijn.

Neem om een product te retourneren contact met ons op.

Vragen over garantie

Hebben jullie algemene voorwaarden?

Wij hebben uiteraard algemene voorwaarden.  Download hier deze voorwaarden.

Heb ik bij Islamitischspeelgoed.nl garantie op mijn artikelen?

Op alle artikelen van Islamitischspeelgoed.nl geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden wij je graag zo snel mogelijk een passende oplossing. Neem hiervoor alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op.

Zit er een defect artikel bij je bestelling, neem dan alstublieft direct contact met ons op. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om defecte artikelen aan ons te melden.