Op welke manieren kan ik betalen bij islamitischspeelgoed.nl?

Bij islamitischspeelgoed.nl heb je verschillende mogelijkheden om je bestelling te betalen.

Wanneer je direct online wilt betalen kun je betalen via:

iDEAL 
Door middel van iDEAL kun je in de vertrouwde omgeving van je eigen bank je bestelling afrekenen. Uw bestelling wordt direct afgerond en zal ook direct volgens de geldende levertijden verzonden worden.

MisterCash 
Door middel van MisterCash kun je in België ook in de vertrouwde omgeving van je eigen bank je bestelling afrekenen. Uw bestelling wordt direct afgerond en zal ook direct volgens de geldende levertijden verzonden worden. Voor het gebruik van MisterCash brengen wij € 0.50 transactiekosten in rekening.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een andere populaire betaalmethode voor onze Belgische klanten. Via uw eigen SOFORT klantomgeving kunt de betaling makkelijk en veilig voltooien.

Betaalinstructies bankoverschrijving

Wilt u liever een bankoverschrijving doen, dan kunt u na het bestellen de openstaande rekening overmaken naar de rekening van VOF Roest en Bel Haj Ammar.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst kun je het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het bestelnummer naar ons overmaken. Voor een overschrijving heb je de volgende gegevens nodig:

Rekeninghouder: VOF Roest en Bel Haj Ammar
IBAN: NL47INGB0006002989
SWIFT nummer /BIC code: INGBNL2A