Levertijd

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd. Deze pakketdienst bezorgt bestellingen van dinsdag tot en met vrijdag.

Bestellingen worden uiterlijk binnen vier werkdagen na bestelling bezorgd (let op: de Koran Mobiel heeft een langere levertijd. Kijk hiervoor op de productpagina.). Islamitischspeelgoed.nl heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.

Al onze (brievenbus)pakketten zijn voorzien van een track & trace code. U kunt uw bestelling volgen via de website van PostNL. In de verzendbevestiging wordt de link naar uw track & trace pagina meegestuurd. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij niet tot op het laatste moment te wachten met uw bestelling.

Indien het pakket niet bezorgd kan worden gaat het pakket naar een servicepoint in de buurt waar je het binnen 5 werkdagen kunt afhalen.

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen: € 4,95 per bestelling. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. Verzendkosten naar België bedragen € 9 per bestelling.